2011. április 29.

Sajtos csirkemell,baconban.





Hozzávalók: 60 dkg filézett csirkemell, 40 dkg  baconszalonna,30 dkg reszelt sajt,2 dl főzőtejszín,4 tojás, 4 kanál liszt,csirke fűszerkeverék,szárított  zöldség dara
Egy hosszúkás formát kibéleltem baconszeletekkel úgy ,hogy az oldalain kilógjanak.A csirkemellet csíkokra vágtam és fűszereztem.A tojásokat felvertem,a húscsíkokat egyenként lisztbe,tojásba mártottam és egymás mellé tettem a formába.Főzőtejszínnel meglocsoltam és megszórtam  bőven reszelt sajttal.Addig  rétegeztem,míg elfogytak a hozzávalók majd a kilógó baconszeleteket ráhajtottam.Alufóliával befedtem,előmelegített sütőben 30 percig sütöttem,majd egy tepsibe  borítottam,tetejét megszórtam szárított zöldség darával és visszatettem,míg az oldalai megpirultak.
Párolt bébi sárgarépával és brokkolival tálaltam.

7 megjegyzés:

Ottis írta...

Gyönyörűek a fotók!

Mézeskalács írta...

Hűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!

Edó írta...

Hát..én is csak annyit tudok,hogy HŰŰŰŰŰŰŰŰ!

Gesztenye receptjei írta...

Fantasztikus jól néz ki, a képek meg különösen jók:-)))

Bianka írta...

Ez egy nagy kedvencem, csodás lett

Éva írta...

Nagyon guszta, ismerem a receptet, szoktam csinálni én is nagyon finom.Őzgerincformában szoktam és petrezselymet teszek még a töltelékébe.

Edina írta...

nagyon jo igy visszanezni a kepeket:) nagyon finom volt >:D<

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...