Egy hosszúkás formát kibéleltem baconszeletekkel úgy ,hogy az oldalain kilógjanak.A csirkemellet csíkokra vágtam és fűszereztem.A tojásokat felvertem,a húscsíkokat egyenként lisztbe,tojásba mártottam és egymás mellé tettem a formába.Főzőtejszínnel meglocsoltam és megszórtam bőven reszelt sajttal.Addig rétegeztem,míg elfogytak a hozzávalók majd a kilógó baconszeleteket ráhajtottam.Alufóliával befedtem,előmelegített sütőben 30 percig sütöttem,majd egy tepsibe borítottam,tetejét megszórtam szárított zöldség darával és visszatettem,míg az oldalai megpirultak.
Párolt bébi sárgarépával és brokkolival tálaltam.
Gyönyörűek a fotók!
VálaszTörlésHűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!
VálaszTörlésHát..én is csak annyit tudok,hogy HŰŰŰŰŰŰŰŰ!
VálaszTörlésFantasztikus jól néz ki, a képek meg különösen jók:-)))
VálaszTörlésEz egy nagy kedvencem, csodás lett
VálaszTörlésNagyon guszta, ismerem a receptet, szoktam csinálni én is nagyon finom.Őzgerincformában szoktam és petrezselymet teszek még a töltelékébe.
VálaszTörlésnagyon jo igy visszanezni a kepeket:) nagyon finom volt >:D<
VálaszTörlés