Oldalak

2011. május 24.

Baconos krumplicsónakok





Gyors vacsora, férfiaknak sörkorcsolya, vagy akár  vendégváróként is megállja a helyét.A bacon nagyon finom ízt kölcsönözött a krumplinak,csak úgy etetti magát. Saját ízlés szerint lehet fűszerezni.

A krumplit héjában roppanósra főzzük,  megpucoljuk ,4 be vágjuk, baconba tekerjük ,fűszerezzük, kevés olíva olajjal meglocsoljuk és mehet is a sütőbe.Vegyes salátával tálaljuk.



14 megjegyzés:

  1. Hű, a mindenit, de guszta!!! Isteni jó köret! Elviszem az ötletet,mert nagyon tetszik. Egy finom sült mellé kitűnő!!! Ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  2. Csodás fotók, az étel pedig szuper:-))

    VálaszTörlés
  3. Valami csodás képek és az étel fantasztikus! Gratulálok, mindenképpen viszem az ötletet! :))

    VálaszTörlés
  4. Micsoda falatok! Nagyon gusztusos, csurog a nyálammmmmm

    VálaszTörlés
  5. Nagyon guszta, csodálatosak a képek, mint mindig. Szeretem a baconos dolgokat, ki fogom próbálni. Találó az elnevezés is.

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon tetszik!! Ötletes étel salátával és csodaszépek a fotók, mint mindig!!! :))) Viszem!

    VálaszTörlés
  7. Remek finomság, hasonlót én is készítettem és tettem hozzá egy kis bort. Érdemes kipróbálni, olyan gesztenyés íze lesz tőle.

    VálaszTörlés
  8. Újra itt vagyok és meginvitállak, hogy nézz be hozzám! :D

    VálaszTörlés
  9. Szívesen eveznék ezzel a csónakkal egy darabig.Nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szépek és ötletesek, recept mentve.

    VálaszTörlés
  11. Aleda gratulálok neked hogy szerencséses kisorsólták a te nevedet is!

    VálaszTörlés
  12. de jooo...szuper otlet...a kerdes csak az, hogy nem szarad ki nagyon a krumpli (ha vendegvaro lesz) amig megerkeznek a vendegek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Frissen, melegen az igazi, de azért fóliával letakarva 1-2 órát lehet tárolni.

      Törlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)