Oldalak

2011. május 31.

Medvehagymás penne





Hozzávalók: 15 dkg penne,  10 dkg bacon, 10 dkg feta sajt, 3 kanál medvehagymás pesto, só

A pennét sós vízben 6 percig főztem, 5 percig degedni hagytam,majd leszűrtem és hideg vízzel leöblítettem.A bacont felaprítottam és kisütöttem majd összekavartam  a többi hozzávalóval.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet,bár még mindig nem próbáltam a medvehagymát! Látom itt is érik a cseresznye?:-))

    VálaszTörlés
  2. Éva: finom volt nagyon.Kint még nem,de hátha megirigyeli tőlem és beérik már:)

    Tündi.Bianka:Köszi.

    VálaszTörlés
  3. Ismét egy finomságot dobtál össze, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Micsoda ízkavalkád, pompás színek! De megéheztem!!!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)