2011. május 31.

Medvehagymás penne





Hozzávalók: 15 dkg penne,  10 dkg bacon, 10 dkg feta sajt, 3 kanál medvehagymás pesto, só

A pennét sós vízben 6 percig főztem, 5 percig degedni hagytam,majd leszűrtem és hideg vízzel leöblítettem.A bacont felaprítottam és kisütöttem majd összekavartam  a többi hozzávalóval.

7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon finom lehet,bár még mindig nem próbáltam a medvehagymát! Látom itt is érik a cseresznye?:-))

Tündérkonyha írta...

Hmmmm, de gusztaaaaa!!

Bianka írta...

De csodás színe van

Adél írta...

Éva: finom volt nagyon.Kint még nem,de hátha megirigyeli tőlem és beérik már:)

Tündi.Bianka:Köszi.

Kati írta...

Ismét egy finomságot dobtál össze, nagyon tetszik.

Juci írta...

Micsoda ízkavalkád, pompás színek! De megéheztem!!!

Ottis írta...

Ez nagyon finom biztos!

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...