Latsia receptje szerint készítettem,nagyon finom lett,csak nem tudom miért tettem 16cm széles tepsibe.Az ízén úgysem rontott.
Hozzávalók: 7 tojás fehérje, 8 dkg liszt,12 dkg porcukor, 4 dkg olvasztott vaj, 5 dkg dió, 5 dkg mogyoró,10 dkg étcsoki, 5 dkg mazsola, 5 dkg aszalt füge,5 dkg aszalt barack
A gyümölcsöket,magvakat összevágtam, összekevertem a lisztel és a porcukorral ,belekevertem a habbá vert tojásfehérjébe majd hozzáadtam az olvasztott vajat.
Vajazott,lisztezett tepsibe öntöttem,előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütöttem. Porcukorral megszórtam.
Remek lett
VálaszTörlésNagyon guszta lett, ezzel a recepttel én is kacérkodtam mikor láttam, lehet hogy kipróbálom.
VálaszTörlésDe szép, gazdag!
VálaszTörlés