Elkészítése:
A tojások sárgáját kikavarjuk a cukorral, hozzáadjuk a keményítőt és a
bodzaszörpöt, majd sűrűsödésig főzzük. Jól lehűtjük és 1 órára
fagyasztóba rakjuk, míg kásás állagú lesz. Az epret villával kissé
összetörjük és belekavarjuk a főzött krémbe. A
tejszínt felverjük és előbb csak felét, majd a többit is, lazán
beledolgozzuk a fagylaltba. Dobozba símítjuk, berakjuk a fagyasztóba s
félóránként átkavarjuk.
Nagyon finom, krémes állaga lesz, az íze mennyei( már aki szereti a bodza-eper kombinációt).
Én, én szeretem kérek szépen! Nagyon-nagyon guszta!
VálaszTörlésMeghiszem azt, hogy mennyei! Még a fotón is olyan jól néz ki, hogy az embernek összefut a nyál a szájában. :9
VálaszTörlésMicsoda színek és ízek...Jöhetne egy adag!
VálaszTörlésFantasztikusan néz ki! Különleges íze lehet, megkóstolnám. Nálunk is fagyiszezon van rendesen, már párat én is készítettem és el is fogytak mind! :)
VálaszTörlésEz nagyon finom párosítás! :)
VálaszTörlésFantasztikus, micsoda képek
VálaszTörlésEbben a gáz időben is bevállalnám.
VálaszTörlésMostanság látom sok fagyit készítesz. Jössz a fehérjék hasznosításával is? nálam most sül a hab cseresznyés pavlovának.
Aleda: légyszíves kukkancs be hozzám meglepi vár!
VálaszTörlésAlig várom hogy csinálj még:Dnagyon finom volt:->
VálaszTörlésSzia Aleda! Nagyon régen nem jártam nálad sem, használaton kívül volt a gépem.
VálaszTörlésAz eperfagyid gyönyörű és nagyon finom - volt -.:)