Hozzávalók: 25 dkg mascarpone, 5 dkg fehércsokoládé, 2 dl tejszín, 10 dkg porcukor, 40 dkg eper tejcsokireszelék
A fehércsokoládét vízgőz fölött megolvasztottam.A mascarponét kikavartam 5 dkg porcukorral,hozzáadtam a fehércsokit és a felvert tejszínhabot. 20 dkg epret összeturmixoltam 5 dkg porcukorral és 20 dkg ot darabokra vágtam.Pohárba rétegeztem az epret, krémet és az eperöntetet, reszelt tejcsokival díszítettem.
Jól lehűtve tálaltam.
Ebből az eperből készítettem a desszertet és egy újabb adag bodzás eperlekvárt .
Gyönyörű képek és micsoda finomságok!
VálaszTörlésJudit.
Káprázatos fotók!!!!!!
VálaszTörlésNagyon elvinnék egy pohár krémet!
Szabad? :D
A pókhálós fotó igen profi! :)
Judit: köszönöm.
VálaszTörlésBarbi: köszönöm. Szabad persze,vidd nyugodtan:)
Küldök egy kis kakaós csigát, az epres krémért cserébe!! :))
VálaszTörlésIrigyellek a gyönyörű epredért!
Mért kínozól ezekkel a képekkel? Nagyon guszta, és ennyi eper és nem itt van a szobába, csak a monitoron, ez kitolás velem:-))
VálaszTörlésMa szedtem le én is a maradékot!
VálaszTörlésNagyon jó fotókat készítesz: gratulálok!!!!!
Nekem is küldhetsz egy üveg bodzás eperdzsemet, gyönyörűek a képeid. :)
VálaszTörlésGuszta nagyon!
VálaszTörlésIgazi nyári színek. Öröm rájuk nézni. :)
VálaszTörlésTetszik a blogod és gyönyörűek a képeid!
VálaszTörlésJaj, nagyon ennivalo:).
VálaszTörlésFantasztikusan szinesek és gyönyörüek a képeid. Lenyügözött:):):)
VálaszTörlésKöszönöm,tücsi,kedves vagy!
VálaszTörlés