Hozzávalók: 25 dkg mascarpone, 5 dkg fehércsokoládé, 2 dl tejszín, 10 dkg porcukor, 40 dkg eper tejcsokireszelék
A fehércsokoládét vízgőz fölött megolvasztottam.A mascarponét kikavartam 5 dkg porcukorral,hozzáadtam a fehércsokit és a felvert tejszínhabot. 20 dkg epret összeturmixoltam 5 dkg porcukorral és 20 dkg ot darabokra vágtam.Pohárba rétegeztem az epret, krémet és az eperöntetet, reszelt tejcsokival díszítettem.
Jól lehűtve tálaltam.
Ebből az eperből készítettem a desszertet és egy újabb adag bodzás eperlekvárt .
13 megjegyzés:
Gyönyörű képek és micsoda finomságok!
Judit.
Káprázatos fotók!!!!!!
Nagyon elvinnék egy pohár krémet!
Szabad? :D
A pókhálós fotó igen profi! :)
Judit: köszönöm.
Barbi: köszönöm. Szabad persze,vidd nyugodtan:)
Küldök egy kis kakaós csigát, az epres krémért cserébe!! :))
Irigyellek a gyönyörű epredért!
Mért kínozól ezekkel a képekkel? Nagyon guszta, és ennyi eper és nem itt van a szobába, csak a monitoron, ez kitolás velem:-))
Ma szedtem le én is a maradékot!
Nagyon jó fotókat készítesz: gratulálok!!!!!
Nekem is küldhetsz egy üveg bodzás eperdzsemet, gyönyörűek a képeid. :)
Guszta nagyon!
Igazi nyári színek. Öröm rájuk nézni. :)
Tetszik a blogod és gyönyörűek a képeid!
Jaj, nagyon ennivalo:).
Fantasztikusan szinesek és gyönyörüek a képeid. Lenyügözött:):):)
Köszönöm,tücsi,kedves vagy!
Megjegyzés küldése