Elkészítése: A csokoládépudingot összekavarjuk a cukorral és a tejjel, majd megfőzzük és hűlni hagyjuk. A meggybefőttet leszűrjük, a levét kiegészítjük annyi vízzel, hogy 5 dl legyen, összekeverjük a vaníliás pudingporral és megfőzzük. A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk, kicsit visszahűtjük és kanalanként adagolva elkeverjük a mascarpone sajttal, majd a csokoládés pudinggal. Kelyhekbe rétegezzük, előbb a gyümölcsöt, aztán a meggyes pudingot, erre pedig a csokoládés krémet. Tetejét meggyszemekkel és reszelt csokoládéval díszítjük.
,
16 megjegyzés:
Már a gyönyörű képről, a neved elolvasása nélkül is lehetett tudni, hogy Te készítetted ezt a finomságot :)
Egyetértek Maria-val:))GYönyörű,mint mindig.És hú de nagyon fincsi lehet!!!
Egyetértek az előttem szólókkal. Csodás desszert, meseszép tálalás, olyan Aledás! :D
Csoki meggyel- a kedvencem!! Ezt most nagyon megenném!
Bizony ez olyan Aledás, nagyon guszta és finom, tökéletes párosítás.
Jajj nekem, ismét meggy!! Kérem, kérem az egyik helyhet!
Nagyon guszta, igen finom lehet a csoki a meggyel!
Ez igen!
Fantasztikusan guszta lett!
Finom biztos, nagyon mutatós!
Ez mennyei! Lejjebb a pavlova szintén csodás, gratulálok!
Ez tényleg kínzás, amit mostanában művelsz! Micsoda gyönyörűség ez már megint!!!??? A fotók egyszerűen csodásak, a desszertről már nem is beszélek...
Jaj lányok,annyira kedvesek vagytok.Az,hogy Aledás az jól esett:)
Nem ragozom tovább, gyönyörű úgy ahogy van.
Isteni finom lehet
Fincsi!!!!
Kedves Aleda! Csodás ételeid vannak csodás fotókkal!
Légyszíves, gyere el hozzám egy díjért!
Megjegyzés küldése