Oldalak

2011. július 6.

Kolbásszal töltött hús




Hozzávalók:  1 kg. disznócomb, 20 dkg bacon, 1 szál száraz füstölt kolbász, worcester szósz, só,bors, paprika

A disznóhúst úgy vágtam fel,hogy egy nagy szeletben maradjon,kissé kiklopfoltam,fűszereztem sóval,borsal és őrölt paprikával. Meglocsoltam worcester szósszal,betakartam a bacon szeletekkel ,egyik felére tettem a szál kolbászt és feltekertem majd madzaggal megkötöztem.Kívül is fűszereztem,alufóliába csomagoltam,kevés vizet öntöttem alája és 1 órán át sütőben sütöttem.Ekkor kibontottam a fóliából és újabb 20 percig hagytam,míg megpirult.Hidegen szeleteltem.


13 megjegyzés:

  1. Ó de nagyon guszta! Végre, megjöttél a nyaralásból ?Hiányoltalak, el sem köszöntél?:-))

    VálaszTörlés
  2. Ez igen, nagyon szép, és gondolom nagyon finom is volt.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta és szépek a képek!!

    VálaszTörlés
  4. Én is hiányoltalak ám! Köszi a receptet, ezt a gyönyörűságet biztosan magamévá teszem! :D Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  5. Csatlakozok a hiányolók táborához. De micsoda ínycsiklandó visszatérés. :D Nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  6. Hidegen, melegen bárhogy jöhet

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen,lányok.

    A hiányzás sajnos nagyon szomorú ok miatt volt.Édesapámat temettük.:(

    VálaszTörlés
  8. Aleda, nagyon sajnálom :(
    Őszinte részvétem!
    A jó Isten adjon erőt és vigasztalást az egész családnak!

    VálaszTörlés
  9. Kedves Aleda, fogadd őszinte részvétem!

    VálaszTörlés
  10. Okki,Barbi: Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)