2011. július 6.
Kolbásszal töltött hús
Hozzávalók: 1 kg. disznócomb, 20 dkg bacon, 1 szál száraz füstölt kolbász, worcester szósz, só,bors, paprika
A disznóhúst úgy vágtam fel,hogy egy nagy szeletben maradjon,kissé kiklopfoltam,fűszereztem sóval,borsal és őrölt paprikával. Meglocsoltam worcester szósszal,betakartam a bacon szeletekkel ,egyik felére tettem a szál kolbászt és feltekertem majd madzaggal megkötöztem.Kívül is fűszereztem,alufóliába csomagoltam,kevés vizet öntöttem alája és 1 órán át sütőben sütöttem.Ekkor kibontottam a fóliából és újabb 20 percig hagytam,míg megpirult.Hidegen szeleteltem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
13 megjegyzés:
Nagyon guszta!
Ó de nagyon guszta! Végre, megjöttél a nyaralásból ?Hiányoltalak, el sem köszöntél?:-))
Hű, nagyon guszta.
Perfekt,gyönyörüüü!
Ez igen, nagyon szép, és gondolom nagyon finom is volt.
Nagyon guszta és szépek a képek!!
Én is hiányoltalak ám! Köszi a receptet, ezt a gyönyörűságet biztosan magamévá teszem! :D Gyönyörű!
Csatlakozok a hiányolók táborához. De micsoda ínycsiklandó visszatérés. :D Nagyon guszta!
Hidegen, melegen bárhogy jöhet
Köszönöm szépen,lányok.
A hiányzás sajnos nagyon szomorú ok miatt volt.Édesapámat temettük.:(
Aleda, nagyon sajnálom :(
Őszinte részvétem!
A jó Isten adjon erőt és vigasztalást az egész családnak!
Kedves Aleda, fogadd őszinte részvétem!
Okki,Barbi: Köszönöm szépen.
Megjegyzés küldése