Hozzávalók:1 kg ribiszke,1 kg málna, 1 kg cukor, 1 tasak 2:1 dzsemfix
A kétféle gyümölcsöt átmostam és csöpögni hagytam majd egy főzőedénybe tettem.Hozzáadtam a cukorral elvegyített dzsemfixet és állandó kavarás mellett 5 percet zubogva főztem.Tisza,forró üvegkannákba tettem és száraz dunsztban hagytam kihűlni.
Van egy díjam számodra ,gyere érte.
VálaszTörlésEz nagyon-nagyon finom lehet és azok az illatok ! Ahogy nézem a képet szinte érzem a málna illatát!
VálaszTörlésÓ, már megint azok a gyönyörű színek! Nagyon finom párosítás! Egy szelet vajas kenyérrel a kezemben, becsöngetnék hozzád....:o)))
VálaszTörlésez a sok gyönyörű piros....
VálaszTörlésKérlek nézz el hozzám http://elkeszitettem-megmutatom.blogspot.com/2011/07/rozsaszin-dij.html
Csodálatos képek, káprázatos szinek:) Annyira szép, elég csak ránézni és megjön az étvágyam:)
VálaszTörlésOlyan gyönyörű, nekem idén ez még hátra van, kedvet kaptam ismét! Csodaszép!
VálaszTörlésNagyon szép,guszta,ízléses,és az egész blog gyönyörű!!!!!
VálaszTörlésMég az üvegek is mutatósak!
VálaszTörlésGyönyörű, és étvágygerjesztő! :)
Micsoda gyönyörű színe van
VálaszTörlésNyálcsorgató képek!!
VálaszTörlés