Hozzávalók: 2 db. disznó oldalas, 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 3 szál zellerlevél, só bor,örölt paprika, 2 kanál ketchup, 4 kanál olaj
A sót ,borsót ,örölt paprikát összekeverjük a ketchuppal és az olajjal, majd bekenjük vele az oldalast. Egy tepsi aljára ágyat csinálunk a zellerlevélből, a hagymából és a fokhagymából, majd ráhelyezzük az oldalast. Felöntjük kevés vízzel, és 45 perc alatt készre sütjük, elején lefedve majd az utolsó 15 percben fedetlenül. A zeller zöld nagyon pikáns ízt kölcsönöz a húsnak. Petrezselymes krumplival tálaljuk .
14 megjegyzés:
Nagyon guszta.
Ez most nálunk pont kapóra jönne, ui. ma még nem jutottam oda, hogy ebédet főzzek és eléggé éhes vagyok. :))
Jesszusom Aleda, ez gyönyörű, legszívesebben beugranék a képbe és mind megenném, istenien néz ki, imádom a sülteket, az oldalast meg különösen:-)))
Nagyon guszta!
Most meg is enném :P
Látom kínzós nap a mai! Ezt sem ettem ezer éve. Az ír disznóhús ehetetlenül, ahem, disznó szagú meg ízű.
Nagyon guszta ! Még jó hogy ebéd után vagyok!
Végem van! és ezek a fotók...rohanok vacsizni!
Istenem micsoda finomság! Ezer éve készítettem...
Gyönyörű lett, még szerencse, hogy épp a napokba csináltam én is! Pont jól passzolt hozzá a kovászos uborkám!! :)))
Ó, de guszta! Legközelebb és is egyben fogom megsütni. Én mindig szeletekre vágom, de így még jobb!!! Jó a fűszerezése is.
Köszönöm,lányok a kedves szavakat.
Nagyon-nagyon jól néz ki, be is indultak az ízlelőbimbók :)
Arata foarte apetisant!
Putem sa vedem reteta aceasta si pe FACEFOOD, bineinteles si in maghiar si in limba romana?
Felicitari pentru blog!
Mersi mult, si pentru invitatia pe Facefood. Incerc sa fac fata, cat de curand. :)
Megjegyzés küldése