Hozzávalók: 2 db. disznó oldalas, 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 3 szál zellerlevél, só bor,örölt paprika, 2 kanál ketchup, 4 kanál olaj
A sót ,borsót ,örölt paprikát összekeverjük a ketchuppal és az olajjal, majd bekenjük vele az oldalast. Egy tepsi aljára ágyat csinálunk a zellerlevélből, a hagymából és a fokhagymából, majd ráhelyezzük az oldalast. Felöntjük kevés vízzel, és 45 perc alatt készre sütjük, elején lefedve majd az utolsó 15 percben fedetlenül. A zeller zöld nagyon pikáns ízt kölcsönöz a húsnak. Petrezselymes krumplival tálaljuk .
Nagyon guszta.
VálaszTörlésEz most nálunk pont kapóra jönne, ui. ma még nem jutottam oda, hogy ebédet főzzek és eléggé éhes vagyok. :))
VálaszTörlésJesszusom Aleda, ez gyönyörű, legszívesebben beugranék a képbe és mind megenném, istenien néz ki, imádom a sülteket, az oldalast meg különösen:-)))
VálaszTörlésNagyon guszta!
VálaszTörlésMost meg is enném :P
Látom kínzós nap a mai! Ezt sem ettem ezer éve. Az ír disznóhús ehetetlenül, ahem, disznó szagú meg ízű.
VálaszTörlésNagyon guszta ! Még jó hogy ebéd után vagyok!
VálaszTörlésVégem van! és ezek a fotók...rohanok vacsizni!
VálaszTörlésIstenem micsoda finomság! Ezer éve készítettem...
VálaszTörlésGyönyörű lett, még szerencse, hogy épp a napokba csináltam én is! Pont jól passzolt hozzá a kovászos uborkám!! :)))
VálaszTörlésÓ, de guszta! Legközelebb és is egyben fogom megsütni. Én mindig szeletekre vágom, de így még jobb!!! Jó a fűszerezése is.
VálaszTörlésKöszönöm,lányok a kedves szavakat.
VálaszTörlésNagyon-nagyon jól néz ki, be is indultak az ízlelőbimbók :)
VálaszTörlésArata foarte apetisant!
VálaszTörlésPutem sa vedem reteta aceasta si pe FACEFOOD, bineinteles si in maghiar si in limba romana?
Felicitari pentru blog!
Mersi mult, si pentru invitatia pe Facefood. Incerc sa fac fata, cat de curand. :)
Törlés