Újból Pavlova,mert annyira könnyű és finom,jól lehűtve pedig üdítő sütemény ebben a nagy melegben.Már akkor tudtam,hogy málna-ribiszke kombinációval is el fogom készíteni,amikor eperrel csináltam.
Elkészítése: A tojásfehérjét a csipet sóval kezdjük el verni, míg habos lesz. Ekkor kanalanként hozzáadjuk a porcukrot, folytonosan verve, míg kemény és fényes habunk lesz. A végén hozzáadjuk a keményítőt és az ecetet, ezzel is verjük 1-2 percig. Olajjal lekent sütőpapira kanalazzuk és a tetején kissé a szélére húzzuk a habot, hogy közepe mélyebb legyen. A sütőt 150 fokra melegítjük, majd a lehúzzuk 130 fokra és a habot 60 percig szárítjuk benne. Mikor megvan, a sütő ajtaját kissé kinyitjuk és további 20-30 percig benne hagyjuk. Ha teljesen kihűl, közepére kanalazzuk az lekvárt, és rákenjük a kemény habbá vert tejszínt. Tetejét málna és ribizliszemekkel díszítjük.
Nagyon-nagyon-nagyon jól néz ki!!!!!
VálaszTörlésMindig csak tervezem az elkészítését, de most tényleg megkívántam. Nagyon jól néz ki!
VálaszTörlésEgyszerűen gyönyörű!
VálaszTörlésMestermű!
VálaszTörlésNea
Ez valami álom!!
VálaszTörlésKoszonom,lanyok.
VálaszTörlésGyönyörűséges
VálaszTörlésTényleg gyönyörű!!! Pompás színek, és gondolom ízek is!!!
VálaszTörlésÁlom szép az ujabb Pavlovád, étvágygerjesztő:):):) kérek-kérek......
VálaszTörlésA megunhatatlan szépség! :)
VálaszTörlésNagyon guszta, és milyen finom lehet ezzel a sok gyümölccsel?!
VálaszTörlésGyönyörű, "sajnos" én is ezt sütöttem!
VálaszTörlésSzeretnék átadni egy díjat, nézz be hozzám!
VálaszTörlésNagyon szép. Most már nekem is ki kellene próbálnom. :) Mit jelent pontosan az alacsony fokozat?
VálaszTörlés