Oldalak

2011. július 21.

Zöldbab saláta



Hozzávalók: 2 marék zsenge zöldbab,3 szál új sárgarépa, 10 dkg fetasajt,2 kanál majonéz, 1 kicsi joghurt, 1 kis fej hagyma, 1 csokor snidling, só,bors

A hagymát apróra vágtam,a sárgarépát felkarikáztam és a paszulyt feltördeltem.Sós vízben együtt  puhára főztem,majd leszűrtem .Míg hűlt, a fetasajtot kicsi kockákra vágtam a snidlinget pedig felapróztam.A majonézt összekevertem a joghurttal,ízesítettem sóval és borssal és az egészet összekavartam.Jól lehűtve tálaltam.Félbarna kenyérrel és paradicsommal kitűnő,könnyű vacsora volt ebben a nagy melegben.


9 megjegyzés:

  1. Ez is nagyon jó recept, a zöldbabot nagyon szeretem:) Nálad minden olyan szép szines, nagyon tetszik, ahogy diszited az ételeket és a fotók is klasszak, ügyes vagy:)

    VálaszTörlés
  2. Ez a finom nyári saláta is olyan szépen tálalt itt nálad, hogy máris megkívántam! :D

    VálaszTörlés
  3. Fincsi vacsorát készítettél! Egészségetekre!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon guszta, el fogom készíteni!

    VálaszTörlés
  5. Trollanyu:Köszönöm,szeretem a színeket:) ha szereted a zöldbabot,mindenképp készíts el,nagyon fincsi volt.

    Petra: szívesen megkínáltalak volna de sajna nem lehet,így csak ajánlani tudom,hogy készíts el te is.:)

    Anazar: :)

    Éva: köszönjük:)

    Ottis: köszi,várom a visszajelzést róla:)

    VálaszTörlés
  6. Ezek a színek csodásak, na meg a saláta is!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Aleda!
    Itt már nem lehet fokozni a szavakat,a blogod maga az élet!!!!!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)