Hozzávalók: 2 marék zsenge zöldbab,3 szál új sárgarépa, 10 dkg fetasajt,2 kanál majonéz, 1 kicsi joghurt, 1 kis fej hagyma, 1 csokor snidling, só,bors
A hagymát apróra vágtam,a sárgarépát felkarikáztam és a paszulyt feltördeltem.Sós vízben együtt puhára főztem,majd leszűrtem .Míg hűlt, a fetasajtot kicsi kockákra vágtam a snidlinget pedig felapróztam.A majonézt összekevertem a joghurttal,ízesítettem sóval és borssal és az egészet összekavartam.Jól lehűtve tálaltam.Félbarna kenyérrel és paradicsommal kitűnő,könnyű vacsora volt ebben a nagy melegben.
Ez is nagyon jó recept, a zöldbabot nagyon szeretem:) Nálad minden olyan szép szines, nagyon tetszik, ahogy diszited az ételeket és a fotók is klasszak, ügyes vagy:)
VálaszTörlésEz a finom nyári saláta is olyan szépen tálalt itt nálad, hogy máris megkívántam! :D
VálaszTörlésPazar!!
VálaszTörlésFincsi vacsorát készítettél! Egészségetekre!
VálaszTörlésNagyon guszta, el fogom készíteni!
VálaszTörlésTrollanyu:Köszönöm,szeretem a színeket:) ha szereted a zöldbabot,mindenképp készíts el,nagyon fincsi volt.
VálaszTörlésPetra: szívesen megkínáltalak volna de sajna nem lehet,így csak ajánlani tudom,hogy készíts el te is.:)
Anazar: :)
Éva: köszönjük:)
Ottis: köszi,várom a visszajelzést róla:)
Ezek a képek gyönyörűek
VálaszTörlésEzek a színek csodásak, na meg a saláta is!
VálaszTörlésKedves Aleda!
VálaszTörlésItt már nem lehet fokozni a szavakat,a blogod maga az élet!!!!!