A kukoricát akkor szedem le,amikor a haja még puha a csuhé pedig zsenge és zöld.A fazék aljára teszek pár csuhét,arra teszem a zsenge kukoricát és betakarom még egy rend csuhéjjal.Forrástól számítva kerek 20 percet főzöm.Tálaláskor mindenki maga ízlésére sózza.
10 megjegyzés:
Nagyon felzaklattál most azt tudod? Imádom a kukoricát és most én honnan vegyek ilyen szép friss kukoricát mint amilyet Te főztél?:))
Éva,hidd el engem is felzaklatott:) Nézegettem a képeket és megláttam,nem most volt főzve,van már talán 3 hete is annak már,amikor falatoztunk belőle:)
Ez valami gyönyörűséges! Sírok, hogy nekem nem jutott!
Arról ne is beszéljünk, hogy engem hogy felzaklattál ezekkel a csodaszép képekkel. Na ez hiányzik itt nagyon:)
Imádom a tejes kukoricát.
Nálunk is gyakran volt a nyáron, talán még két alkalommal tudok főzni és kész. A másodvetés olyan gyatra, hogy abból sajnos semmi nem lesz.
Nagyon szépek a fotóid.
De gyönyörű, és imádjuk! :)
Én is 20 percig főzöm, és kész. :)) Nem is értem, hogy régen miért főztük órákat? :D
A cím alapján azt gondoltam, hogy tengerilevest főztél ;-)
Nempiskóta: ne sírj na,jövőre lesz újból,jut majd akkor :)
Trollanyu: arra nincsen?
Kati: én is.nagyon.
Marisz57:köszönöm
Csilla: Mamám is órákig főzte,de hogy miért is???
Anazar: :DD csúcs vagy !:D
Na ez a kukorica!!!! micsoda finom íze lehet!!
Megjegyzés küldése