Oldalak

2011. augusztus 22.

Tejes kukorica



A kukoricát akkor szedem le,amikor  a haja még puha a csuhé pedig zsenge és zöld.A fazék aljára teszek pár csuhét,arra teszem a zsenge kukoricát és  betakarom még egy rend csuhéjjal.Forrástól számítva kerek 20 percet főzöm.Tálaláskor mindenki maga ízlésére sózza.



10 megjegyzés:

  1. Nagyon felzaklattál most azt tudod? Imádom a kukoricát és most én honnan vegyek ilyen szép friss kukoricát mint amilyet Te főztél?:))

    VálaszTörlés
  2. Éva,hidd el engem is felzaklatott:) Nézegettem a képeket és megláttam,nem most volt főzve,van már talán 3 hete is annak már,amikor falatoztunk belőle:)

    VálaszTörlés
  3. Ez valami gyönyörűséges! Sírok, hogy nekem nem jutott!

    VálaszTörlés
  4. Arról ne is beszéljünk, hogy engem hogy felzaklattál ezekkel a csodaszép képekkel. Na ez hiányzik itt nagyon:)

    VálaszTörlés
  5. Nálunk is gyakran volt a nyáron, talán még két alkalommal tudok főzni és kész. A másodvetés olyan gyatra, hogy abból sajnos semmi nem lesz.
    Nagyon szépek a fotóid.

    VálaszTörlés
  6. De gyönyörű, és imádjuk! :)
    Én is 20 percig főzöm, és kész. :)) Nem is értem, hogy régen miért főztük órákat? :D

    VálaszTörlés
  7. A cím alapján azt gondoltam, hogy tengerilevest főztél ;-)

    VálaszTörlés
  8. Nempiskóta: ne sírj na,jövőre lesz újból,jut majd akkor :)

    Trollanyu: arra nincsen?

    Kati: én is.nagyon.

    Marisz57:köszönöm

    Csilla: Mamám is órákig főzte,de hogy miért is???

    Anazar: :DD csúcs vagy !:D

    VálaszTörlés
  9. Na ez a kukorica!!!! micsoda finom íze lehet!!

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)