Oldalak

2011. augusztus 8.

Tormás kence



Hozzávalók: 2 db alma, 2 szál sárgarépa, 2 főtt tojás, 1 evőkanál majonéz, 1 dl görög joghurt, 1 evőkanál  torma krém, 1 kiskanál francia mustár,só,bors


A  főt tojásokat,almát,sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeltem és fűszereztem.A majonézt elkevertem a tormakrémmel,francia mustárral és a joghurtal majd belekavartam a reszelt zöldségeket.Jól lehűtve,ropogós szelettel tálaltam.

11 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz, szép képeket készítettél megint:) Szoktam én is ilyet kotyvasztani, de tormát még sosem tettem bele, pedig szeretem.
    Nem értem miért van az, hogy nálam pár blognak, mint például a tiéd is nem jellenek meg az új bejegyzései, csak jóval később. Ugyanezt látom a saját blogomnál is, ha máshoz benézek, jóval lésőbb mutatja az új bejegyzést. Tudja valaki miért van ez? Vagy ez csak nálam van?

    VálaszTörlés
  2. Trollanyu: próbáld ki tormával,nagyon finom íze van.
    Igen, én is láttam,hogy későre frissíti a blogger a bejegyzéseket,sajna:(

    VálaszTörlés
  3. Én is szoktam készíteni ,csak tojás nélkül.
    Ne csodálkozzatok, mert itt is nagyon gyengén megy a net.

    VálaszTörlés
  4. Aleda, biztos nagyon finom! Tormával még sosem készítettem ilyet, de mást igen!
    Szépek a képek, megint!:)

    VálaszTörlés
  5. Hú, de gusztusos! Finom lehet!
    De a málnás tekercsedbe egyenesen beleszerettem, az valami meseszép!!!

    VálaszTörlés
  6. Ez a kence nagyon finom lehet. Ki fogom próbálni. Az a közeli fotó csodszép.:)))

    VálaszTörlés
  7. Alma, torma, hmmm ez nagyon finom lehet!
    Gyönyörű a képek, és a készleted is! :)

    VálaszTörlés
  8. Imádom az ilyen kencéket, nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon guszta!
    Kifogom próbálni :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon guszta képek, finom kence. Én is hasonló rozsszeletet eszem

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörűek a képek!!! A kence pedig biztosan finom

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)