Hozzávalók: 2 db alma, 2 szál sárgarépa, 2 főtt tojás, 1 evőkanál majonéz, 1 dl görög joghurt, 1 evőkanál torma krém, 1 kiskanál francia mustár,só,bors
A főt tojásokat,almát,sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeltem és fűszereztem.A majonézt elkevertem a tormakrémmel,francia mustárral és a joghurtal majd belekavartam a reszelt zöldségeket.Jól lehűtve,ropogós szelettel tálaltam.
Nagyon klassz, szép képeket készítettél megint:) Szoktam én is ilyet kotyvasztani, de tormát még sosem tettem bele, pedig szeretem.
VálaszTörlésNem értem miért van az, hogy nálam pár blognak, mint például a tiéd is nem jellenek meg az új bejegyzései, csak jóval később. Ugyanezt látom a saját blogomnál is, ha máshoz benézek, jóval lésőbb mutatja az új bejegyzést. Tudja valaki miért van ez? Vagy ez csak nálam van?
Trollanyu: próbáld ki tormával,nagyon finom íze van.
VálaszTörlésIgen, én is láttam,hogy későre frissíti a blogger a bejegyzéseket,sajna:(
Én is szoktam készíteni ,csak tojás nélkül.
VálaszTörlésNe csodálkozzatok, mert itt is nagyon gyengén megy a net.
Aleda, biztos nagyon finom! Tormával még sosem készítettem ilyet, de mást igen!
VálaszTörlésSzépek a képek, megint!:)
Hú, de gusztusos! Finom lehet!
VálaszTörlésDe a málnás tekercsedbe egyenesen beleszerettem, az valami meseszép!!!
Ez a kence nagyon finom lehet. Ki fogom próbálni. Az a közeli fotó csodszép.:)))
VálaszTörlésAlma, torma, hmmm ez nagyon finom lehet!
VálaszTörlésGyönyörű a képek, és a készleted is! :)
Imádom az ilyen kencéket, nagyon guszta!
VálaszTörlésNagyon guszta!
VálaszTörlésKifogom próbálni :)
Nagyon guszta képek, finom kence. Én is hasonló rozsszeletet eszem
VálaszTörlésGyönyörűek a képek!!! A kence pedig biztosan finom
VálaszTörlés