2011. augusztus 8.

Tormás kence



Hozzávalók: 2 db alma, 2 szál sárgarépa, 2 főtt tojás, 1 evőkanál majonéz, 1 dl görög joghurt, 1 evőkanál  torma krém, 1 kiskanál francia mustár,só,bors


A  főt tojásokat,almát,sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeltem és fűszereztem.A majonézt elkevertem a tormakrémmel,francia mustárral és a joghurtal majd belekavartam a reszelt zöldségeket.Jól lehűtve,ropogós szelettel tálaltam.

11 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon klassz, szép képeket készítettél megint:) Szoktam én is ilyet kotyvasztani, de tormát még sosem tettem bele, pedig szeretem.
Nem értem miért van az, hogy nálam pár blognak, mint például a tiéd is nem jellenek meg az új bejegyzései, csak jóval később. Ugyanezt látom a saját blogomnál is, ha máshoz benézek, jóval lésőbb mutatja az új bejegyzést. Tudja valaki miért van ez? Vagy ez csak nálam van?

Adél írta...

Trollanyu: próbáld ki tormával,nagyon finom íze van.
Igen, én is láttam,hogy későre frissíti a blogger a bejegyzéseket,sajna:(

Juci írta...

Én is szoktam készíteni ,csak tojás nélkül.
Ne csodálkozzatok, mert itt is nagyon gyengén megy a net.

sedith írta...

Aleda, biztos nagyon finom! Tormával még sosem készítettem ilyet, de mást igen!
Szépek a képek, megint!:)

trinity írta...

Hú, de gusztusos! Finom lehet!
De a málnás tekercsedbe egyenesen beleszerettem, az valami meseszép!!!

Petra írta...

Ez a kence nagyon finom lehet. Ki fogom próbálni. Az a közeli fotó csodszép.:)))

Csilla írta...

Alma, torma, hmmm ez nagyon finom lehet!
Gyönyörű a képek, és a készleted is! :)

Márti írta...

Imádom az ilyen kencéket, nagyon guszta!

Okki írta...

Nagyon guszta!
Kifogom próbálni :)

Bianka írta...

Nagyon guszta képek, finom kence. Én is hasonló rozsszeletet eszem

Kreatív konyha írta...

Gyönyörűek a képek!!! A kence pedig biztosan finom

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...