Hozzávalók:10 dkg fehér csokoládé, 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg mandula
Krémhez: 1.5 dl tejszín, 10 dkg 75% os csokoládé, 1 evőkanál neszkávé.
A tejszínt felforraltam ,feloldottam benne a neszkávét és beletördeltem a csokoládét. Sima egynemű krémmé kevertem és lehűtöttem.
A kétféle csokoládét vízgőz fölött felolvasztottam, kikentem a formát,alját fehér csokoládéval,oldalát pedig étcsokoládéval,lehűtöttem és megismételtem.Megtöltöttem egy egy kávéskanál krémmel, egy egy szem mandulával és fehér csokoládéval bezártam. Tetejüket a megmaradt kétféle csoki keverékével díszítettem.
Nagyon szépek, és az alsó fotón ketté vágva... hmmm... kívánni való! :)
VálaszTörlésTaláló alatta az a szalvéta is. :)
Nagyon guszta! Már teljes mértékben bonbon készítő lettél, mert már variálod is az ízeket. Nagyon finom lehet!
VálaszTörlésJujj, lassan már nem tudok ellenállni:-) Látom nem használsz kakaóvajat, s anélkül is működik.
VálaszTörlésGabriella: köszönöm.
VálaszTörlésÉva: nekem nagyon bejött ez a kávés párosítás. Persze,mindegyik finom, de ez van a toppon.
Gerdi: Nem használok,nincs is kakaóvajam,meg fogalmam sem,hol kaphatok itt Ro. ban.
Kávét még soha nem ittam, de a kávé ízesítésű csokikat, bonbonokat, sütiket imádom!
VálaszTörlésNagyon guszták! Egy pár darab most jól is jönne. :P
Azta, hogy Te micsoda bonbont készítettél! Gyönyörűek és nagyon finomak is lehetnek és micsoda jó formád is van! Remek!!!
VálaszTörlésNagyon szép és isteni lehet, fehércsoki, kávé, kedvencek:)Már mindenki bonbonozik, talán jövőre én is kipróbálom:)
VálaszTörlésNem vagyok édességfüggő, de ezekből a csodálatos bonbonokból bekapnék egy párat...
VálaszTörlésA lenti mézeseidet pedig sajnálnám elfogyasztani olyan szépek, igazán!
Szuper! A bonbonkészítéshez csak elszántság kell és ötlet! Gratulálok. :)
VálaszTörlésAnnyi finom bonbont készítettél, hogy kezdem megkívánni őket:)
VálaszTörlésFantasztikus vagy! Én minden kütyüt beszereztem és még egyet sem készítettem, te meg ontod magadból a jobbnál jobb ötleteket!! :) Most teljesen kivagyok! :)
VálaszTörlés