2011. december 19.
Marcipános,mogyoró krokantos bonbon
Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé, marcipán , mogyoró krokant
Krém:1/2 dl tejszín, 8 dkg étcsokoládé
A tejszínt felforraltam, beletördeltem a csokoládét és sima,egynemű krémmé kavartam majd jól lehűtöttem.
Az étcsokoládét felolvasztottam, kikentem a bonbonformát kétszer, kevés marcipánmasszát tettem az aljára, rá mogyoró krokantot majd krémet és csokoládéval bezártam. Tetejüket kevés olvasztott fehércsokival díszítettem és megszórtam összetört mogyoró krokantal.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
8 megjegyzés:
Gyönyörű és nagyon finom lehet. Milyen szépen díszítetted és a bonbonos tálad, hát az valami csoda! Gratulálok és nagyon Boldog Adventet kívánok.
Rokkantnak olvastam a krokantot.)) Én speciel szeretem a marcipánt..még rokkantan is.))
Nagyon szépek lettek ! Az íze biztosan nagyon finom! Egy kérdésem volna mi az a krokkantó?
Nagyon tetszenek a bonbonjaid,mindenik olyan különleges.
Én már erősen gondolkodom rajta, hogy vissza kéne térni a szépirodalom olvasására!
Teljesen elkárhozunk a falánkság bűne miatt, amióta gasztroblogokat olvasok és azokból mindenfélét sütök-főzök.
Ezek a bonbonok is! Még jó, hogy csak nézegetni lehet a képeket.
Mi lesz, ha feltalálják az olyan internetet, ahol kóstolni is lehet?
Aleda szuper vagy! Olyan finomságok kerülnek ki a kezed közül, hogy öröm ide járni!
Köszönöm szépen,lányok!
Éva: a mogyoró krokant karamellel bevont mogyoró,apróra törve. Nem én készítettem,Katától kaptam ajándékba.
Hermosos y exquisitos bombones son irresistible,abrazos y feliz navidad.
Megjegyzés küldése