2011. december 19.

Marcipános,mogyoró krokantos bonbon


Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé, marcipán , mogyoró krokant
Krém:1/2 dl tejszín, 8 dkg étcsokoládé


A tejszínt felforraltam, beletördeltem a csokoládét és sima,egynemű krémmé kavartam majd jól lehűtöttem.
Az étcsokoládét felolvasztottam, kikentem a bonbonformát kétszer, kevés marcipánmasszát tettem az aljára, rá mogyoró krokantot majd krémet és csokoládéval bezártam. Tetejüket kevés olvasztott fehércsokival díszítettem és megszórtam összetört mogyoró krokantal.


8 megjegyzés:

kolozsgabi írta...

Gyönyörű és nagyon finom lehet. Milyen szépen díszítetted és a bonbonos tálad, hát az valami csoda! Gratulálok és nagyon Boldog Adventet kívánok.

Ani írta...

Rokkantnak olvastam a krokantot.)) Én speciel szeretem a marcipánt..még rokkantan is.))

Éva írta...

Nagyon szépek lettek ! Az íze biztosan nagyon finom! Egy kérdésem volna mi az a krokkantó?

judit60 írta...

Nagyon tetszenek a bonbonjaid,mindenik olyan különleges.

marisz57 írta...

Én már erősen gondolkodom rajta, hogy vissza kéne térni a szépirodalom olvasására!
Teljesen elkárhozunk a falánkság bűne miatt, amióta gasztroblogokat olvasok és azokból mindenfélét sütök-főzök.
Ezek a bonbonok is! Még jó, hogy csak nézegetni lehet a képeket.
Mi lesz, ha feltalálják az olyan internetet, ahol kóstolni is lehet?

Petra írta...

Aleda szuper vagy! Olyan finomságok kerülnek ki a kezed közül, hogy öröm ide járni!

Adél írta...

Köszönöm szépen,lányok!

Éva: a mogyoró krokant karamellel bevont mogyoró,apróra törve. Nem én készítettem,Katától kaptam ajándékba.

Rosita Vargas írta...

Hermosos y exquisitos bombones son irresistible,abrazos y feliz navidad.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...