Oldalak

2011. december 19.

Marcipános,mogyoró krokantos bonbon


Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé, marcipán , mogyoró krokant
Krém:1/2 dl tejszín, 8 dkg étcsokoládé


A tejszínt felforraltam, beletördeltem a csokoládét és sima,egynemű krémmé kavartam majd jól lehűtöttem.
Az étcsokoládét felolvasztottam, kikentem a bonbonformát kétszer, kevés marcipánmasszát tettem az aljára, rá mogyoró krokantot majd krémet és csokoládéval bezártam. Tetejüket kevés olvasztott fehércsokival díszítettem és megszórtam összetört mogyoró krokantal.


8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű és nagyon finom lehet. Milyen szépen díszítetted és a bonbonos tálad, hát az valami csoda! Gratulálok és nagyon Boldog Adventet kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Rokkantnak olvastam a krokantot.)) Én speciel szeretem a marcipánt..még rokkantan is.))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek ! Az íze biztosan nagyon finom! Egy kérdésem volna mi az a krokkantó?

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a bonbonjaid,mindenik olyan különleges.

    VálaszTörlés
  5. Én már erősen gondolkodom rajta, hogy vissza kéne térni a szépirodalom olvasására!
    Teljesen elkárhozunk a falánkság bűne miatt, amióta gasztroblogokat olvasok és azokból mindenfélét sütök-főzök.
    Ezek a bonbonok is! Még jó, hogy csak nézegetni lehet a képeket.
    Mi lesz, ha feltalálják az olyan internetet, ahol kóstolni is lehet?

    VálaszTörlés
  6. Aleda szuper vagy! Olyan finomságok kerülnek ki a kezed közül, hogy öröm ide járni!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen,lányok!

    Éva: a mogyoró krokant karamellel bevont mogyoró,apróra törve. Nem én készítettem,Katától kaptam ajándékba.

    VálaszTörlés
  8. Hermosos y exquisitos bombones son irresistible,abrazos y feliz navidad.

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)