Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé,
marcipán ,
mogyoró krokant
Krém:1/2 dl tejszín, 8 dkg étcsokoládé
A tejszínt felforraltam, beletördeltem a csokoládét és sima,egynemű krémmé kavartam majd jól lehűtöttem.
Az étcsokoládét felolvasztottam, kikentem a bonbonformát kétszer, kevés marcipánmasszát tettem az aljára, rá mogyoró krokantot majd krémet és csokoládéval bezártam. Tetejüket kevés olvasztott fehércsokival díszítettem és megszórtam összetört mogyoró krokantal.
Gyönyörű és nagyon finom lehet. Milyen szépen díszítetted és a bonbonos tálad, hát az valami csoda! Gratulálok és nagyon Boldog Adventet kívánok.
VálaszTörlésRokkantnak olvastam a krokantot.)) Én speciel szeretem a marcipánt..még rokkantan is.))
VálaszTörlésNagyon szépek lettek ! Az íze biztosan nagyon finom! Egy kérdésem volna mi az a krokkantó?
VálaszTörlésNagyon tetszenek a bonbonjaid,mindenik olyan különleges.
VálaszTörlésÉn már erősen gondolkodom rajta, hogy vissza kéne térni a szépirodalom olvasására!
VálaszTörlésTeljesen elkárhozunk a falánkság bűne miatt, amióta gasztroblogokat olvasok és azokból mindenfélét sütök-főzök.
Ezek a bonbonok is! Még jó, hogy csak nézegetni lehet a képeket.
Mi lesz, ha feltalálják az olyan internetet, ahol kóstolni is lehet?
Aleda szuper vagy! Olyan finomságok kerülnek ki a kezed közül, hogy öröm ide járni!
VálaszTörlésKöszönöm szépen,lányok!
VálaszTörlésÉva: a mogyoró krokant karamellel bevont mogyoró,apróra törve. Nem én készítettem,Katától kaptam ajándékba.
Hermosos y exquisitos bombones son irresistible,abrazos y feliz navidad.
VálaszTörlés