Hozzávalók:
Habcsók lap: 3 tojás fehérje, 15 dkg porcukor, 1 evőkanál citromlé, 3 dkg mazsola, 3 dkg dió
Piskóta lap: 1 egész tojás, 1 tojás fehérje, 7 dkg cukor, 0,5 dl narancslé, 0,5 dl olaj, 8 dkg liszt, 1 kiskanál sütőpor
Csokoládé krém: 3 dl tejszín, 25 dkg tejcsokoládé
Narancsos krém: 2,5 dl tejszín, 25 dkg mascarpone, 5 dkg cukorpor, 0,5 dl narancslé, 0,2 dl citromlé, 1 dkg zselatin, 2 narancs húsa, fél narancs reszelt héja
Díszítéshez: 2 dl tejszín
A habcsók laphoz kemény habbá verjük a tojásfehérjét a cukorporral,hozzáadjuk a citromlevet.. Sütőpapíral bélelt, 26 cm.-es átmérőjű tortaformába tesszük, megszórjuk mazsolával és vágott dióbéllel .100 fokon, 2 órán át szárítjuk.
A piskóta lapokhoz az egész tojást és a tojás fehérjét habosra keverjük a cukorral,hozzáadjuk a narancslevet és az olajat,végül pedig a sütőporral elkevert lisztet. A masszából sütőpapíral bélelt, 26 cm.-es átmérőjű tortaformában ,180 fokon 10 perc alatt két lapot sütünk .
A csokoládé krémhez 1.5 dl tejszínt felforrósítunk és beletesszük a feltördelt csokoládét,addig kavarjuk ,míg egynemű krém lesz. Lehűtjük és belekavarjuk a megmaradt 1,5 dl felvert tejszínbe.
A narancsos krémhez a mascarponet kikavarjuk a porcukorral, a narancs felvágott húsával és a reszelt héjával. A zselatint feloldjuk a narancs és citromlében,kissé felmelegítjük és lehűtjük. A tejszínt felverjük és belekeverjük a mascarponet és a zselatint.
A csokoládé krémet a két piskóta lap közé kenjük,tetejét és oldalát bevonjuk a narancsos krémmel.Egy éjszakára lehűtjük,másnap tetejére tesszük a habcsók lapot és oldalát bevonjuk 2 dl felvert tejszínnel.