Rulouri cu șuncă și cremă de brânză
Ingrediente: 20 felii șuncă Praga, 50 g unt, 2 linguri făină, 200 ml smântână, 100 g cașcaval ras, sare, 2 ouă, pesmet, ulei pentru prăjit.
Prepararea: Se topește untul într-o tigaie, se presară făina, se rumenește puțin, după care se adaugă smântâna și cașcavalul ras. Se sărează după gust, se amestecă și se fierbe 1-2 minute la foc mic, după care se ia deoparte și se lasă la răcit. Se pune câte o linguriță de cremă de brânză pe o latură a feliilor de șuncă, se rulează strâns, se îndeasă și capetele rulourilor cu cremă de brânză. Rulourile se pun la rece pentru 1 oră sau în congelator pentru 15-20 minute, după care se dau prin ou bătut și pesmet, de câte două ori în fiecare. Se prăjesc în ulei încins. Se servesc pe platouri de aperitive.
Nagyon ötletes és guszta. :)
VálaszTörlésGuszta nagyon!Én is készítettem,de panír nélkül:)
VálaszTörlésDe jó ötlet!!! Ki fogom próbálni!
VálaszTörlésNagyon jó!!
VálaszTörlésEzt ki kell próbálnom hamarosan. El is mentettem.
Hű, ez nagyon jól néz ki!!! :)
VálaszTörlésEz igen, szívesen megennék most egyet:)
VálaszTörlésMilyen jó ötlet, és milyen guszta! :)
VálaszTörlésTökéletes vendégváró, sőt egy jó kis vacsorának is kitűnő.Nagyon ötletes és guszta:))
VálaszTörlésDe jól néz ki! Eszembe se jutott volna panírozni s kisütni.
VálaszTörlésNagyon guszta és finom ! Ötletes !
VálaszTörlésJó ötlet, s guszta. Köritéssel pl. párolt zöldségek, sült krumpli, akár főételként is el tudom képzelni.
VálaszTörlésZseniális ötlet! Azonnal mentettem!
VálaszTörlésSavršeno, srećna Nova godina mila, poljubac iz Beograda :)))
VálaszTörlésNagyon tetszik, hidegen-melegen egyaránt!! :)
VálaszTörlésAleda, megint egy csodás és nem bonyolult étel!
VálaszTörlésNagyon kreatív vagy, annyi szent!:)
Nagyon-nagyon jól néz ki! :)
VálaszTörlésSzuper jó ötlet ! Brávó!!!
VálaszTörlésOlyan finom dolgokat hozol állandóan, most erre is sort kell kerítenem...Nagyon guszta!!
VálaszTörlésKöszönöm ,Lányok:)
VálaszTörlésfinom lehet. ha a sonka helyett kiklopfolt sertésszeletet használsz, akkor a hires karagyorgye szeletet készíted, amely szerbiában szinte nemzeti étel
VálaszTörlésde lemaradt a megjegyzés másik fele: nekem ez a tiéd jobban tetszik. kipróbálom, mert remek, egyszerű, tetszetős
VálaszTörlésSuper rico y tentadores me encantan,lucen muy bellos una delicia al paladar,abrazos.
VálaszTörlésNagyon jó ötlet! :)
VálaszTörlésElkészítettem és szuper vendégváró! Frissen és hidegen is nagyon finom! Köszönöm a csodás ötleteket! :D
VálaszTörlésEzt én is kipróbálom! Ennek biztos senki nem mond nemet
VálaszTörlésPontosan milyen sajtot hasznaltal? Nagyon joooo el fogom kesziteni
VálaszTörlésElég sokszor készül nálunk, így sokféle sajttal készítettem ami épp volt itthon. Pl. erdélyi juhsajttal, Erdélyi Moeciu sajttal, MO-i trapista sajttal. Nagyon nagy jelentősége nincs a sajt fajtájának, ha mégis pontosabb választ akarsz, akkor valamilyen zsírosabb sajt legyen.
VálaszTörlésMi is kipróbáljuk anyukammal
VálaszTörlés