Hozzávalók: 40 dkg hóstáti, gyalult savanyú káposzta, 25 dkg disznóhús, 1 szál füstölt házi kolbász, 1 fej vöröshagyma, 2 szál sárgarépa, 2 gerezd fokhagyma, só, pirospaprika, 2 babérlevél, 2 evőkanál liszt, 2 dl tejföl,olaj
A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és az átmosott káposztát ,a karikára vágott sárgarépát és együtt dinszteljük tovább, fűszerezzük és felöntjük vízzel.Addig főzzük míg puha lesz a hús, ekkor beletesszük a karikára vágott kolbászt és behabarjuk a tejföllel elkavart lisztel.
Kérek szépen egy JÓ NAGY tányérral!!
VálaszTörlésÉn es...
VálaszTörlés:-))
Én is, én is. Istenien néz ki, csorgatom a nyálam!!
VálaszTörlésEz valami gyönyörűség, s szépek a fotók is. Gondolom, nektek Hóstát olyan lehet, mint nekünk itt Budapest mellett Vecsés. Szívesen megkóstolnám.
VálaszTörlésDe szép színe van!
VálaszTörlésÜdv újra itt, örülök, hogy minden rendben!
Megnyugvás, hogy olvaslak! A tányér nekem is jöhetne, nagyon ínycsiklandó!
VálaszTörlésIsmerem ezt a levest, és nagyon finooom! Igazán szép színe van a Te levesednek. Na és a tányér is olyan szép! :)
VálaszTörlésKedves Aleda! Nézz be hozzám légy szíves, ha lesz időd! Szeretnék adni Neked egy díjat! Remélem örülni fogsz neki! :)
Csodás fotó!
VálaszTörlés