Oldalak
▼
2012. március 13.
Rántott hal párolt zöldségekkel
Hozzávalók:
A halhoz: 45 dkg halfilé, 2 tojás, 4 evőkanál liszt, olaj, só ,bors
A zöldségekhez: egy fej karfiol, 4 szál sárgarépa, 1 kisebb faj hagyma, 2 evőkanál olaj, só ,bors,petrezselyem levél
A szószhoz: 2 evőkanál majonéz, 1 dl joghurt, fél citrom leve, szárított oregáno
A halat sózzuk és borsozzuk.Kissé állni hagyjuk majd panírozzuk.
A hagymát apró kockákra vágjuk és olajon kissé megdinszteljük,beletesszük a felvágott sárgarépát és a rózsáira szedett karfiolt,megszórjuk apróra vágott petrezselyem levéllel és kevés vízzel felöntve roppanósra pároljuk.
A szószhoz belekeverjük a joghurtba a majonézt és a fél citrom levét majd szárított oregánoval ízesítjük.
guszta
VálaszTörlésRemek fogás, szuper tálalás ;-)
VálaszTörlésDe finom ebédnek való! Imádom a halat! De biztos mondtam már... :o))
VálaszTörlésEz aztán az igazán nekem való eleség! :D Nagyon szeretem a halat, és a zöldségek... Hmmmm....
VálaszTörlésÉn is imádom a halas finomságokat. Szép a tálalásod, hát, megkívántatja magát!:))
VálaszTörlésNagyon guszta!:)
VálaszTörlésA halat is, a párolt zöldséget is nagyon szeretem:)
Minden olyan kivánatos, ha lehetne kivenném a gépből, hogy megegyem.
VálaszTörlés