Hozzávalók: 25 dkg csirkehús, 2 szál sárgarépa, egy kisebb fej karfiol, egy hagyma, 2 evőkanál olaj, petrezselyem levél
A hagymát és a sárgarépát kockára vágjuk és olajon megpároljuk. Felöntjük vízzel és beletesszük a kockára vágott csirkehúst. Sózzuk és addig főzzük, míg majdnem puha, ekkor beletesszük a rózsáira szedett karfiolt és együtt készre főzzük. Apróra vágott petrezselyem levéllel megszórva tálaljuk.
Finom levest főztél!A tálalás is nagyon szép!:)
VálaszTörlésKöszi,Nelli :)
TörlésNagyon jól néz ki, és a tányérod is nagyon szép!
VálaszTörlésKöszönöm,Katalin.
TörlésFinom leveske! Nagyon guszta! Én be szoktam halványan rántani, de legközelebb így fogom megfőzni...Jó forrónn most ennék egy tányérral! :o)
VálaszTörlésKrisz. Tejföllel szoktam készíteni,azt néha én is berántom kicsit,de most így kívántam,könnyűnek és érezzem a tavaszt :)
Törlésolyan napsugarasan mosolyognak azok a sárgarépák....talán már tényleg ideje észrevegye az időjárás magát.
VálaszTörlésNagyon szép színe van a tavaszi levesednek... és még milyen finom lehet!! :)
VálaszTörlésGyönyörű a tányérod!!!
Hú de szép! Nagyon szeretem! :)
VálaszTörlésNagyon finom lehetett, guszta! Szeretem a karfiollevest egy kicsit másképpen szoktam csinálni, de nagyon finom lehet így is!
VálaszTörlésGyönyörű a tányér,finom a bennevaló leveske. Yammy!!
VálaszTörlésFinom lehet nagyon:)
VálaszTörlés