Hozzávalók: 1 báránycomb, 10 dkg vékonyra szeletelt húsos szalonna, 5 szál újhagyma és 5 szál fokhagyma zöldjükkel együtt, só,bors, őrölt pirospaprika, 3 dl bárányhúsleves, 3 evőkanál olaj
A báránycombot megmossuk és megtisztítjuk a hártyáitól. Bedörzsöljük sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és körbetekerjük a szalonnával. A zöldhagymát és fokhagymát felvagdossuk, felét egy kiolajozott tepsi aljára tesszük, ráfektetjük a báránycombot és beborítjuk többivel. Felöntjük 3 dl. bárányhúslevessel és lefedve, forró sütőben kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Mikor puha, levesszük a fedőt és pirosra sütjük.
Nagyon guszta!
VálaszTörlésCsodásan néz ki!
VálaszTörlésNagyon guszta! Sajnos, mi bárányhúshoz csak elvétve jutunk.
VálaszTörlésPompás bárányka!
VálaszTörlésPazar látvány, nagyon finom lehet:) Mi se nagyon jututnk bárányhúshoz, sajnos.
VálaszTörlésCsodás látványra, az ízét csak elképzelni tudom de biztos nagyon finom lehet!
VálaszTörlésHűha, szépséges! :))))
VálaszTörlésTényleg nagyon gusztán megsült! Mivel tálaltad?
VálaszTörlésNesze nekem, mondom én, hogy bezárok! :)) Mennyei főétel és gyönyörű fotók! :)
VálaszTörlésMár szinte érzem a finom illatát!Ez is olyan kivánatos.
VálaszTörlés