Hozzávalók: 1 kg sertés hasaalja; a páchoz: 2-3 evőkanál víz, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál balzsamecet, 2 evőkanál francia mustár, 2 evőkanál ketchup, 1 evőkanál szárított oregáno só, bors; a fokhagymás szószhoz: 1 dl tejföl, 3 cikk fokhagyma, 1 kávéskanál szárított oregáno, só
Elkészítése: páclevet készítünk a hozzávalókból és 2-3 órára beletesszük a szeletekre vágott sertés hasaalját. A szószhoz megpucoljuk a fokhagymát és apróra vágjuk. Kikavarjuk a sóval és a szárított oregánoval majd hozzáadjuk a tejfölt és 2-3 órára hűtőben érleljük. Faszenes grillen ropogósra sütjük a húst és fokhagymás szósszal tálaljuk.
Hű, micsoda pompás ropogós husika! Nagyon jól néz ki! Sosem vettem még hasa alját...Annyira átjönnek a képeid, hogy itt nyelek nagyokat. :o)
VálaszTörlésA kedvencem. :) Az oldalas mellett. :)
VálaszTörlésS még fokhagymaszósszal :D Finom biza :)
VálaszTörlésCsorog a nyálam!!!!
VálaszTörlésNem csak a konyhatudasoddal haladtal elore, hanem a fotok keszitesevel is;) Egyre jobb kepeket csinalsz >:D< szeretlek <3
VálaszTörlésHű de nagyon guszta! És szépen tálaltad is .....
VálaszTörlésHasaalját még én sem vettem soha, de ha most nem este lenne, rohannék venni. Elképesztően jól néz ki!
VálaszTörlésEz szuper! Még a képek nézegetését se lehet abbahagyni... :)
VálaszTörlés