Hozzávalók: 8 szelet toast kenyér, 8 szelet sonka, 4 szelet sajt, 3 tojás, só;
a sütéshez: 2 dl olaj
Elkészítése: egy-egy szelet kenyérre teszünk egy szelet sonkát, rá a sajtot majd befedjük egy újabb szelet sonkával és kenyérrel. Közepén átlósan kettévágjuk, így kapunk két háromszöget. A tojásokat felverjük a sóval és a háromszögeket egyenként belemártjuk a tojásba, majd forró olajban hirtelen kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a fölösleges olajat visszaszívja, majd külön-külön becsomagoljuk őket.
Nagyon jól hangzik, és jól is néz ki! :P
VálaszTörlésSzívesen elfogadnám reggelire. :)
VálaszTörlésJól néznek ki!
Töltött bundás!!
VálaszTörlésA fotóid, mint mindig, most is gyönyörűek! Sonka nélkül, csak sajttal többször készítettem már én is reggelire/vacsorára, de legközelebb sonkát is fogok tenni bele.
VálaszTörlésÚjabb jó ötlet!!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki! Én most nem is csomagolnám be itt rögtön megenném!
VálaszTörlésCsodás fotók, finom bundáskenyér ismét nálad. Én is készítettem már így:)
VálaszTörlés