2012. június 8.
Rántott szendvics
Hozzávalók: 8 szelet toast kenyér, 8 szelet sonka, 4 szelet sajt, 3 tojás, só;
a sütéshez: 2 dl olaj
Elkészítése: egy-egy szelet kenyérre teszünk egy szelet sonkát, rá a sajtot majd befedjük egy újabb szelet sonkával és kenyérrel. Közepén átlósan kettévágjuk, így kapunk két háromszöget. A tojásokat felverjük a sóval és a háromszögeket egyenként belemártjuk a tojásba, majd forró olajban hirtelen kisütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a fölösleges olajat visszaszívja, majd külön-külön becsomagoljuk őket.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
7 megjegyzés:
Nagyon jól hangzik, és jól is néz ki! :P
Szívesen elfogadnám reggelire. :)
Jól néznek ki!
Töltött bundás!!
A fotóid, mint mindig, most is gyönyörűek! Sonka nélkül, csak sajttal többször készítettem már én is reggelire/vacsorára, de legközelebb sonkát is fogok tenni bele.
Újabb jó ötlet!!
Nagyon jól néz ki! Én most nem is csomagolnám be itt rögtön megenném!
Csodás fotók, finom bundáskenyér ismét nálad. Én is készítettem már így:)
Megjegyzés küldése