Elkészítése: A zöldségeket megpucoljuk, előbb 2-3 mm-es szeletekre majd
csíkokra vágjuk. A sonkát és a sajtot szintén csíkokra vágjuk. Az
összes hozzávalót egy salátástálba tesszük, sózzuk, borsózzuk, meglocsoljuk az
olajjal és a citrom kifacsart levével, majd összekavarjuk. 30 percig érlelődni
hagyjuk, majd tálalás előtt hozzáadjuk a felvágott petrezselyem levelet
is. Fogyasztható egymagában vagy sült húsok mellé
körítő salátaként is adhatunk.
Valóban jó kis vitaminforrás ezekben a télvégi (?) napokban :)
VálaszTörlésIgazi tavasz-váró finomság, szívesen ennék egy tálkával így vacsoraidőben...:)
VálaszTörlésAzonnal megtudnám enni, a színek meghozták a tavaszt - majdnem -:))
VálaszTörlés