Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Előételek
Torták
Reţete în lb. română
▼
2013. március 27.
Zsályás húspástétom
Levesben főtt hús és zöldség felhasználása
Hozzávalók
: 25 dkg levesben főtt tyúkhús, 2-3 levesben főtt sárgarépa, 3 evőkanál majonéz, 1 teáskanál paprikakrém, 1 kávéskanál morzsolt zsálya, só, bors
Elkészítése
: A főtt tyúkhúst a sárgarépával együtt ledaráljuk. Összekeverjük a majonézzel, hozzáadjuk a zsályát, a paprikakrémet és krémesre keverjük. Ha nem elég krémes, leturmixoljuk. Sóval, borssal ízesítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)