2013. április 15.
Babos sajtkrém
Hozzávalók: 24 dkg fehér babkonzerv, 10 dkg sajtkrém, 1 hagyma, 3 evőkanál olíva olaj, 5 dkg fekete olíva bogyó, só, bors, citrom;
a tálaláshoz: fekete olíva bogyó, csípős paprika, pirított kenyérszeletek
Elkészítése: A babot leszűrjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, az olívaolajat és összeturmixoljuk, majd kanalanként belekavarjuk a sajtkrémet, végül pedig az apróra vágott olíva bogyót. Sózzuk, borsozzuk és citromlével ízesítjük. Csípős paprikával díszítjük és pirított kenyérrel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
De jó ötlet, egyszer kipróbálom!
Sokszor bajban vagyok, amikor már unalmasak a reggeli és vacsora ötletek és akkor jönnek ezek a szendvics krémek. Ilyen babosat még nem próbáltam. Köszi az ötletet! ;-)
Megjegyzés küldése