Hozzávalók: 24 dkg fehér babkonzerv, 10 dkg sajtkrém, 1 hagyma, 3
evőkanál olíva olaj, 5 dkg fekete olíva bogyó, só, bors, citrom; a tálaláshoz:
fekete olíva bogyó, csípős paprika, pirított kenyérszeletek
Elkészítése: A babot leszűrjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, az
olívaolajat és összeturmixoljuk, majd kanalanként belekavarjuk a sajtkrémet,
végül pedig az apróra vágott olíva bogyót. Sózzuk, borsozzuk és citromlével
ízesítjük. Csípős paprikával díszítjük és pirított kenyérrel tálaljuk.
Sokszor bajban vagyok, amikor már unalmasak a reggeli és vacsora ötletek és akkor jönnek ezek a szendvics krémek. Ilyen babosat még nem próbáltam. Köszi az ötletet! ;-)
De jó ötlet, egyszer kipróbálom!
VálaszTörlésSokszor bajban vagyok, amikor már unalmasak a reggeli és vacsora ötletek és akkor jönnek ezek a szendvics krémek. Ilyen babosat még nem próbáltam. Köszi az ötletet! ;-)
VálaszTörlés