Elkészítése: Az újkrumplit héjában megfőzzük. Közben a mustárt kikavarjuk az olajjal, sóval,
borssal és citromlével ízesítjük. Mikor a krumpli megfőtt, leszűrjük,
megpucoljuk és kockára vágjuk és még melegen összekeverjük a mustáros
mártással. A halnak lehúzzuk a bőrét, kivesszük a hátgerincét és falatnyi
darabokra vágjuk. A retket megmossuk és karikára vágjuk. A halat és a retket
belekeverjük a salátába és finoman összekavarjuk. Tálaláskor salátalevélre
porciózzuk és citromot adunk melléje.
Hát ez isteni lehet:) Várom már én is az újkrumplit, bár mi nem nagyon szoktunk venni, megvárjuk amíg nekünk is lesz:) De most azt hiszem nem fogom kivárni:))
Hát ez isteni lehet:) Várom már én is az újkrumplit, bár mi nem nagyon szoktunk venni, megvárjuk amíg nekünk is lesz:) De most azt hiszem nem fogom kivárni:))
VálaszTörlés