2013. május 3.

Medvehagymás túrókrém






Hozzávalók: 25 dkg juhtúró, 1,5 dl tejföl, 1 csokor medvehagyma, só, bors

Elkészítése: A medvehagymát megmossuk, lecsöpögtetjük, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a juhtúrót és kanalanként adagolva a tejfölt, krémesre kavarjuk. Sóval és borssal ízesítjük.  


5 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

Finom kencét gyártottál! Idén nem vettem macihagymát...

Monika írta...

Macihagyma..:)Ez nagyon aranyos!Muszáj juhtúró?Kellene készítenem.

Nelli írta...

Mi is nagyon szeretjük. Szerencsére medvehagyma termő vidéken lakunk. :-)

tücsi írta...

Jól hangzik a juhtúróval. Még nem ettem medvehagymás ételt!:-))

Adél írta...

Lányok egyetek sok medvehagymát amíg tart, mert nagyon finom és egészséges:) Mammka, tehéntúróval is nagyon finom, Anyukámnál ettem már olyat.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...