Oldalak

2013. május 3.

Medvehagymás túrókrém






Hozzávalók: 25 dkg juhtúró, 1,5 dl tejföl, 1 csokor medvehagyma, só, bors

Elkészítése: A medvehagymát megmossuk, lecsöpögtetjük, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a juhtúrót és kanalanként adagolva a tejfölt, krémesre kavarjuk. Sóval és borssal ízesítjük.  


5 megjegyzés:

  1. Finom kencét gyártottál! Idén nem vettem macihagymát...

    VálaszTörlés
  2. Macihagyma..:)Ez nagyon aranyos!Muszáj juhtúró?Kellene készítenem.

    VálaszTörlés
  3. Mi is nagyon szeretjük. Szerencsére medvehagyma termő vidéken lakunk. :-)

    VálaszTörlés
  4. Jól hangzik a juhtúróval. Még nem ettem medvehagymás ételt!:-))

    VálaszTörlés
  5. Lányok egyetek sok medvehagymát amíg tart, mert nagyon finom és egészséges:) Mammka, tehéntúróval is nagyon finom, Anyukámnál ettem már olyat.

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy itt jártál! :)