Medvehagymás túrókrém
Hozzávalók: 25 dkg juhtúró, 1,5 dl tejföl, 1 csokor medvehagyma, só, bors
Elkészítése: A medvehagymát megmossuk, lecsöpögtetjük, apróra vágjuk.
Hozzáadjuk a juhtúrót és kanalanként adagolva a tejfölt, krémesre kavarjuk.
Sóval és borssal ízesítjük.
5 megjegyzés:
Finom kencét gyártottál! Idén nem vettem macihagymát...
Macihagyma..:)Ez nagyon aranyos!Muszáj juhtúró?Kellene készítenem.
Mi is nagyon szeretjük. Szerencsére medvehagyma termő vidéken lakunk. :-)
Jól hangzik a juhtúróval. Még nem ettem medvehagymás ételt!:-))
Lányok egyetek sok medvehagymát amíg tart, mert nagyon finom és egészséges:) Mammka, tehéntúróval is nagyon finom, Anyukámnál ettem már olyat.
Megjegyzés küldése