Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 10 dkg szeletelt sonka, 1 padlizsán, 15-20 db koktélparadicsom, 2-3 evőkanál olívaolaj, só, bors, majoránna;
a mártogatóshoz: 2 érett paradicsom, 1 piros paprika, 2 cikk fokhagyma, só, bors, majoránna
Elkészítése: A csirkemájat belecsavarjuk a sonkaszeletekbe, a padlizsánt kisebb darabokra vágjuk, majd a koktélparadicsommal együtt tetszőleges sorrendbe felhúzzuk a nyársra. A kész nyársakat egymás mellé rakjuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és megszórjuk a sóval, a borssal meg a majoránnával. Előkészítjük a grillszenet és mikor parázslik, előbb a mártogatóshoz sütjük meg kissé a paradicsomot és a kápia paprikát, majd végül a nyársakat. A megsült zöldségeknek lehúzzuk a héját és késes aprítóban összevágjuk. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a majoránnát és sóval meg frissen őrölt borssal ízesítjük.
Jaj de klassz fotók!Őrület!
VálaszTörlésEdó, tőled igazán jólesik a dicséret:) Köszi!
VálaszTörlésDe guszta nyársalás... Padlizsánt még nem használtam így. Viszont a májacska ismerős... Össze is futott a nyál a számban...
VálaszTörlés