Oldalak
▼
2013. július 6.
Zöldbabos tojțsos szendvicskrém- Cremă de ouă cu fasole verde
Hozzávalók: 25 dkg zöldbab, 3 tojás, 2 dl görög joghurt, 2 újhagyma, só, bors
Elkészítése: A zöldbab végeit lecsipkedjük és megmossuk. Enyhén sós, forró vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és hűlni hagyjuk. A tojásokat keményre főzzük és megpucoljuk. Az újhagymát is megpucoljuk és megmossuk. Az összes hozzávalót apró kockára vágjuk, sóval és borssal ízesítjük és a joghurttal krémesre kavarjuk.
Cremă de ouă cu fasole verde
Ingrediente pentru 3-4 persoane: 250 g fasole verde, 3 ouă, 200 ml iaurt grecesc, 2 cepe verzi, sare, piper, zeamă de lămâie.
Prepararea: Fasolea verde se curăță, se spală și se fierbe în apă cu sare după care se strecoară. Ouăle se fierb, se curăță de coajă. Se mărunțesc toate ingredientele, se amestecă cu iaurtul, se asezonează cu sare, piper și zeamă de lămâie. Se servește cu pâine proaspătă.
Nálunk is terem már a zöldbab, finom lehet így elkészítve:)
VálaszTörlés