Elkészítése: A hagymákat megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon üvegesre
dinszteljük. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát meg a kockára vágott sonkát,
összesütjük, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval meg frissen
őrölt borssal és felöntjük a tejszínnel. Kiforraljuk. Közben a metéltet enyhén
sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük, majd szétosztjuk a
tányérokban és mártással tálaljuk.
Nagyon jó tésztás finomságot készítettél. Guszta! Frank Júlia szakácskönyvében láttam ehhez hasonlót és már mióta tervezem hogy elkészítem.:)
VálaszTörlésIstenien néz ki. Biztos vagyok benne, hogy nagyon finom is!:)
VálaszTörlésSonka, gomba, tejszín... csakis jó sülhet ki belőle! Ja és tészta...Jöhetne ma ebédre! :o)
VálaszTörlés