Hozzávalók 2 személyre: 3 sárgarépa, 2
petrezselyemgyökér, 1 pasztinák, 1 hagyma, 4 dkg sajt, 3 dkg vaj, só, borsikafű(kakukkfű).
Elkészítése: A zöldségeket
megpucoljuk, a sárgarépát, petrezselyemgyökeret és a pasztinákot karikákra, a
hagymát cikkekre vágjuk, az összeset egy hőálló tálba tesszük. Ráöntjük az
olvasztott vajat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kakukkfűvel, átforgatjuk, majd
20-25 percre betoljuk a forró sütőbe.
Mikor készre sültek megszórjuk reszelt sajttal és 1-2 percre visszatoljuk a
sütőbe. Önmagában vagy sül húsok mellé fogyasztjuk.
2013. november 20.
Sajtos sült zöldségek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Bevallom régen nem írtam, de nem csak nálad. Viszont egymás után látom facen, hogy milyen finomságokkal bombázol minket, úgyhogy szerettem volna elmondani, hogy rendszeresen összefut a számba a nyál, ha felraksz egy új képet! :))
Hű, de jól néz ki! Borsikafű nincs itthon, de oregánó vagy kakukkfű is megteszi.Holnap megcsinálom!
Imádom a sült zöldséget. Nekem sincs friss csomborom, de gondolom a szárított is jó.. Nagyon guszta tálalás!
Megjegyzés küldése