Hozzávalók 2 személyre: 6 szelet
toast kenyér, 1 doboz füstölt szardella, 10 dkg feta sajt, 5 dkg vaj, pár darab
koktél paradicsom, pár darab paprikás olajbogyó, metélőhagyma.
Elkészítése: 3-4 olajbogyót és pár szál metélőhagymát
nagyon apróra vágunk. A fetasajtot villával összetörjük, a puha vajjal krémesre
kavarjuk, majd beledolgozzuk a felaprított olajbogyót és a metélőhagymát. A
kenyérszeleteket megpirítjuk, lekenjük a sajtos krémmel, majd kirakjuk a
füstölt hallal, a negyedekre vágott paradicsommal és szeletekre vágott olajbogyóval, illetve megszórjuk aprított metélőhagymával.
Tálalás előtt 1-2 órával is elkészíthetjük, majd fogyasztásig hidegben
tároljuk.
2014. január 4.
Füstölt szardellás falatok
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése