2014. január 16.

Joghurtos céklasaláta



Hozzávalók: 40 dkg cékla, 15 dkg fetasajt, 1 szál torma, 2 dl sovány joghurt, 1 kávéskanál őrölt kömény, 1 kis csokor metélőhagyma, só, bors

Elkészítése: A céklát megmossuk,  alufóliába  csomagoljuk és 35-40 perc alatt sütőben megsütjük. Mikor kihűlt megpucoljuk és kockára vágjuk. A tormát megpucoljuk és a reszelő kicsi lyukán lereszeljük. A joghurtot összekeverjük a tormával, a felaprított metélőhagymával és a céklával. Sóval, borssal és köménnyel ízesítjük, hozzáadjuk a darabokra tört fetasajtot és lazán összekavarjuk. Jól lehűtve tálaljuk. 


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...