2014. március 17.
Krumpli snidliges túróval
Hozzávalók: 10 db. krumpli, 30 dkg tehéntúró, 1,5 dl tejföl, 1 csokor snidling, só, bors
Elkészítése: A krumplit megmossuk, szárazra töröljük, egy kés fokával helyenként megszurkáljuk. Külön-külön alufóliába csomagoljuk és előmelegített sütőben, 200 fokon, 50-60 perc alatt megsütjük. A tehéntúrót kikavarjuk a tejföllel, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd belekeverjük az apróra vágott snidlinget. A megsült krumplikat kivesszük a sütőből, tetejét keresztben bevágjuk, hogy a belseje ne izzadjon be és még melegen a túrókrémmel fogyasztjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése