Hozzávalók 2
személyre: 25 dkg erdei csiperke,2
tojás, 1 dl tejszín, 1 evőkanál liszt, 1 hagyma, 3 dkg vaj, só,
bors, petrezselyemzöld
Elkészítése: A gombát megpucoljuk,
megmossuk és szűrőbe tesszük. A hagymát megpucoljuk, felvágjuk és a vajon
üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a gombát meg a felvágott petrezselyemzöldet és
összesütjük. Sóval meg borssal ízesítjük, majd egy hőálló tálat kivajazunk és
beletesszük. A tojást felverjük, belekavarjuk a lisztet meg a tejszínt, kevés
sót és a felvágott petrezselyemzöldet, majd a gombára töltjük. Forró sütőben,
10-15 perc alatt megsütjük, majd azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése